• en
023 - 549 33 23

Vacatures

Wij zoeken enthousiaste nieuwe collega's voor:

Wij zijn Paintball Spaarnwoude, een outdoor-evenementenorganisatie met maar 1 doel: onze klanten de meest sensationele, onvergetelijke paintballbeleving van hun leven aan te bieden! Niet alleen de ervaring, maar ook onze faciliteiten dragen hieraan bij. Wat te denken van onze ligging? Midden in het recreatiegebied Spaarnwoude, verscholen in de bossen, liggen onze talloze gevarieerde paintballvelden.

Interesse om in deze spannende setting dagelijks te werken en een positieve bijdrage te leveren aan onze doelstelling? Dat kan, wij zoeken namelijk per direct een:

Horeca/keukenmedewerker

Als horeca/keukenmedewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidende en uitvoerende keuken-werkzaamheden. Je beschikt over de nodige ervaring, je hebt een flexibele instelling en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Enthousiaste meisjes voor achter de bar/in de bediening vanaf 18 jaar.

Als barmedewerkster ben je het gezicht van ons bedrijf: je bent representatief, klantgericht en je kunt je handen uit de mouwen steken.

Outdoor instructeur voor volwassenen en KIDS (marshalls)

Als assistent-marshall ben je gastheer van ons bedrijf en bezorgt de klanten een onvergetelijke dag door ze te begeleiden bij het paintballspel. Je hebt een sportieve inslag en je bent niet verlegen.

Voor alle functies geldt dat het zwaartepunt op vrijdag, in het weekend en in de drukke vakantieperiodes ligt.
De werktijden zijn flexibel. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Voor informatie bel je naar 023-549 33 23 of stuur je CV naar info@paintballspaarnwoude.nl

 

Bel nu!   023 - 549 33 23