• en
023 - 549 33 23

Vacatures

Wij zoeken enthousiaste nieuwe collega's voor:

Wij zijn Paintball Spaarnwoude, een outdoor-evenementenorganisatie met maar 1 doel: onze klanten de meest sensationele, onvergetelijke paintballbeleving van hun leven aan te bieden! Niet alleen de ervaring, maar ook onze faciliteiten dragen hieraan bij. Wat te denken van onze ligging? Midden in het recreatiegebied Spaarnwoude, verscholen in de bossen, liggen onze talloze gevarieerde paintballvelden.

Interesse om in deze spannende setting dagelijks te werken en een positieve bijdrage te leveren aan onze doelstelling? Dat kan, wij zoeken namelijk per direct een:

Instructeur(s) Paintball & Klimpark Spaarnwoude

*Ook geschikt als bijbaan!

Wil je werken bij het leukste bedrijf in Spaarnwoude? Bel ons dan snel op!

Heerlijk buiten in het bos met altijd vrolijke mensen werken? Wij hebben vacatures voor instructeurs KIDS, junioren en volwassenen.

Functie: je zorgt dat alles voor jouw groep(en) klaar staat, je ontvangt de groepen, geeft instructies, je bent het aanspreekpunt! Vervolgens ga je het bos in en speelt de diverse spellen. Je zorgt naderhand dat alles weer keurig ingeleverd is en zwaait de groep uit! Je zorgt dat ze DE DAG van hun leven hebben en KNALLEND het bos door gaan. Naderhand horen er ook de opruim- en schoonmaak werkzaamheden bij.

Eisen:
- Zelfstandig werkend
- Beschikbaar in elk weekend
- Pre ook beschikbaar op woensdag t/m vrijdag
- Verantwoordelijk
- Klantvriendelijk
- Leeftijd 17 +
- Enthousiast

Wij werken met oproepkrachten, echter vanaf april tot oktober hebben wij elk weekend medewerkers nodig!

REAGEER SNEL! 023-5493323!

 

Horeca/keukenmedewerker

Toppers voor de horeca! Met de eerste zonnestralen komen de gasten voor paintball avonturen binnenwaaien. Jou taak is het verwennen en verzorgen van onze gasten op het terras.

Wat we van je vragen

* Proactief en gedreven.

* Positieve instelling.

* Je kan goed omgaan met feedback.

* De zon komt tevoorschijn? Tijd om te gaan werken!

We bieden een marktconform salaris + een schepje extra.

Werken in een jong & dynamisch team.

Marktconform salaris + een schepje erboven op.

Wie zijn wij?

Paintball Spaarnwoude is met 30 jaar de pionier in de paintball voor jong en oud. Bezoekers vanaf 7 jaar zijn welkom om te genieten van een prachtig paintball avontuur.

We onderscheiden ons door een gedreven en professioneel team met een flexibele instelling dat mag werken in een prachtige bosrijke omgeving tussen Amsterdam en Haarlem.

Werken bij Paintball Spaarnwoude is meer dan werk, het is een passie! Elke dag gezellige groepen die komen genieten. Aan het einde van de dag gaan mensen weg met een glimlach en een warme herinnering aan machtig mooie momenten die samen zijn beleefd bij Paintball Spaarnwoude mede dankzij jouw inzet.

Enthousiaste medewerkers voor achter de bar/in de bediening vanaf 18 jaar.

Als bar-/horecamedewerker ben je het gezicht van ons bedrijf: je bent representatief, klantgericht en je kunt je handen uit de mouwen steken.

Voor informatie bel je naar 023-549 33 23 of stuur je CV naar info@paintballspaarnwoude.nl

 

Bel nu!   023 - 549 33 23