• en
023 - 549 33 23

Paintball

Midden in de groene oase van het recreatiegebied wordt u ontvangen door een enthousiast en professioneel team van Paintball Spaarnwoude. Na het aanmeten van een complete combat outfit met 'gun' en een gedegen speluitleg, worden de teams ingedeeld en kan het spel beginnen op het 6 hectare grote terrein. Uiteraard zien onze ervaren instructeurs er op toe dat iedereen zich aan de spelregels houdt.

Uitleg van verschillende paintball games die u kunt spelen!

Op 12 compleet vernieuwde speelvelden worden diverse paintball action games gespeeld zoals: Black Hawk Down, Attack and Defend, Capture the Flag en nog veel meer. Centraal in deze games staan onder meer een uitkijktoren van 5 meter hoog met 2 verdiepingen, een heuse helikopter en een compleet fort met loopbrug, trappen, diverse schietniveaus en looproutes.

Uiteraard hebben wij voor de vrijgezellenparty's de Rabbit Hunt op het programma staan.
Ook kunt u in de avond paintballen en outdoor lasergamen.

Attack and Defend

Een kleiner team neemt een vast punt in het veld dat ze moeten verdedigen. De aanvallers moeten proberen door de verdediging heen te komen door alle verdedigers uit te schakelen. De winnaar is vanzelfsprekend het team dat het andere team heeft uitgeschakeld.

Capture the Flag

In elk basisstation in de Jungle komt een vlag te hangen en is het de bedoeling dat team A de vlag bij de tegenstanders, team B, verovert en terug brengt naar hun eigen basiskamp zodat ze daar twee vlaggen hebben. Elke speler die geraakt wordt moet op dat moment het spel verlaten en terugkeren naar de safety zone. Belangrijk bij dit spel is dat je bepaalt wie de coördinatie doet en de taken verdeelt zoals verkenning, aanval, verdediging.

Black Hawk Down

Ons paintballterrein beschikt over een heuse helicopter waarmee een razend spannend spel wordt gespeeld naar de gelijknamige -met oscar bekroonde- film: Black Hawk Down. Er worden twee teams samengesteld, een team zwaar bewapende Amerikaanse Commando's en een team niets ontziende rebellen. Na de kick-off (MAY-DAY MAY-DAY, WE GOT A CRITICAL SITUATION OVER HERE!) is de spanning om te snijden en zullen beide teams alles uit de kast moeten halen om de missie te doen slagen. Uiteraard zien onze ervaren instructeurs erop toe dat de teams zich aan de regels houden.

Rabbit Hunt

Speciaal voor bachelor party's is het spel Rabbit Hunt. De vrijgezel wordt door ons met veel plezier gratis in een konijnenpak gehesen waarna de jacht kan beginnen! De vrijgezel krijgt 100 gratis bullets om zich te verdedigen, maar wij achten de kans groter dat de Bachelor Rabbit toch echt het haasje zal zijn en er gekleurd op komt te staan. Van je vrienden moet je het tenslotte hebben ;-)

 

 

Bel nu!   023 - 549 33 23