• en
023 - 549 33 23

Activiteiten

Paintball Spaarnwoude biedt arrangementen voor iedere doelgroep en voor ieder budget aan. Of het nu gaat om een uitje met vrienden of vriendinnen, een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of familiedag; wij kunnen iedereen een onvergetelijke dag bezorgen.

U kunt kiezen uit een van onze onderstaande activiteiten:

 

Paintball & Lunch

Een lekkere lunch na het paintballen! (de prijzen zijn exclusief de prijs van uw gekozen package) Voor, tijdens of na de activiteit kunt u bij ons genieten van een heerlijke lunch!
De ideale manier om de middag mee te beginnen of de pauze culinair mee in te vullen. meer info...

Paintball & Barbecue

Sluit de dag af met een gezellige barbecue! Na afloop van de activiteit gaat de barbecue aan en kunt u genieten van een lekkere en gezellige barbecue als perfecte afsluiting van de dag. Barbecueën is zowel outdoor als indoor mogelijk, dit is dus onder alle weersomstandigheden een succes! meer info..

Paintball & Snow

Dit arrangement wordt gestart met recreatief skiën of snowboarden inclusief ski/snowboard-materiaal, bij Snowplanet op 1,7 km afstand van Paintball Spaarnwoude. Wanneer u klaar bent is het tijd om u op te warmen tijdens een spannend potje paintball een van de grootste paintballterreinen. meer info..

Paintball & Rally

Deze missie start bij Paintball Spaarnwoude. Na een briefing onder het genot van koffie en thee, ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. De missie gaat nu van start. Bij het aanschouwen van onze oude legervoertuigen waant u zich even terug in de tijd. meer info..

Paintball & Karten

U begint de dag met 2 heats karten bij Kartbaan Silverstone in Zwanenburg, dat is op 6,6 km afstand van Paintball Spaarnwoude. Wie van u is een echt racemonster en doet zelfs Max Verstappen verbleken?  meer info..

Paintball & Quad rijden

Scheur full power op een Quad door de heuvels, diepe modder en van steile hellingen! Ervaar hoe spectaculair en uitdagend deze quads zijn om te berijden bij ActionPlanet op 2,2 km afstand van Paintball Spaarnwoude. meer info..

Kinderpaintball & Klimmen

Een origineel kinderfeestje? Kom paintballen en klimmen in ons gave klimpark! Na een lekker zakje chips en limonade gaan jullie eerst het klimpark in. Daarna gaan jullie bewapend met speciale wapens het bos in en de strijd in teams met elkaar aan! meer info..

 

Bel nu!   023 - 549 33 23